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Upper Crust: Homemade Bread the French Way
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An introduction to the French art of baking bread—including ingredient selection, starter cultivation, and bread-making techniques—with more than 100 recipesThe quintessential staple of French cuisine is the humble baguette, but the country’s bread-baking tradition—along with variations assimilated from other world cultures—offers a vast repertoire. With an introduction to the history of French bread, guidelines to help the home baker select the right ingredients—grain and fl
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Livre numérique - PDF
Protection Adobe DRM
Spécifications techniques
Date de sortie | 30 novembre 2021 |
Langue | Anglais |
Éditeur | RIZZOLI |
Catégories | |
Nombre de pages | 447 pages |
Composition | Contient un seul article |
Support | Livre imprimé à couverture rigide |
Illustrations | Photographies, Illustrations en couleur |
Mesure | 28.0 cm (Hauteur), 25 cm (Largeur), 2220 gr (Poids) |
Accessibilité | Aucune information disponible concernant l'accessibilité pour le format Papier Aucune information disponible concernant l'accessibilité pour le format PDF |